Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna kızılınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının iyi standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını tespit etmek karınin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden az olmamalıdır.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda ifade tamlanan noktalarda belli müddet ısı ve yalım intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Gayrı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir güçlük konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Ankara Yangın Bapsı buyurmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili tasa ettikleri Yangın kapısı istanbul fiyatı tüm konular için vukuf sahibi olabilirler.

Report this wiki page